Bárki bérelhet luxusautót, aki elmúlt 25 éves, legalább egyéves járművezetői engedéllyel rendelkezik és nem sajnálja a napi több tíz- vagy éppen százezres díjat egy-egy elegáns, csúcskategóriás autó kölcsönzésére, írja a Napi Gazdaság.

Jön az új Volkswagen: 670 kilométer tíz liter gázolajból

írta: mfor.hu szerk dátum: 2009. szeptember 22. 10:06:59
Címkék: vw l1

Eredetileg hét évvel ezelőtt mutatkozott be a Volkswagen egyliteres autója, melyből a mai napig nem lett szériagyártású modell. Frankfurtban azonban debütált az L1 második generációja, amely ugyan inkább másfél literes fogyasztással kecsegtet, ám elődjénél lényegesen közelebb áll a megvalósuláshoz.

Crossoverek ássák a konkurensek sírját

írta: mfor.hu szerk dátum: 2009. szeptember 20. 14:01:59
Címkék: crossover, suv

A gazdasági válság úgy tűnik az autóvásárlási szokásokat is átszabja, legalábbis ami a családos vásárlók szempontjait illeti. A különböző funkcióval bíró autók helyett a minél többet egy modellbe sűrítők kerülnek előtérbe, azzal a kitétellel, hogy lehetőleg gazdaságos legyen a kocsi üzemeltetése.

Az Alfa Romeo új üzemanyag-takarékos autóval rukkol ki, melyet az érdeklődők a Frankfurti Autószalonon ismerhetik meg. A Quadrifoglio Verde 170 lóerős lesz, és öt liter alatti fogyasztással számolhatnak a vásárlók.

Az őszi autós seregszemlék az üzemanyagtakarékosság jegyében telhetnek, a VW több új alacsony fogyasztású modellt is bemutat, melyek immár közelítik a száz kilométerenkénti 3 literes fogyasztást.

Eladó a Forma 1-es guru Bentley-je

írta: B_K dátum: 2009. szeptember 1. 19:01:59
Címkék: flavio briatore, bentley, eladó

Eladó Flavio Briatore Bentley Turbo R típusú 386 lóerős autója, melyet 1996-ban még újonnan vett a Forma 1-ben szereplő Renault csapat főnöke és az angol másodosztályban játszó Queens Park Rangers futballklub társtulajdonosa.

.