Luxushibriddel hódítana a Lexus

írta: mfor.hu szerk dátum: 2009. augusztus 26. 21:01:52
Címkék: lexus, hibrid

Ugyan eddig a hibrid kocsik esetében a lelkes vevők számára elegendő volt az bizonygatni, hogy a használatával megvédik a földet, illetve kevésbé benzinfaló, mint a hagyományos járművek, a jövőben komoly fordulat várható. A Lexus legalábbis a luxusszegmensnek ezt a területét is szeretné minél nagyobb mértékben meghódítani.

Új árverési csúcs született Pebble Beachben, ahol a Mecum Auctions rendezésében sikeresen adtak túl egy legendás járművön. A Shelby Cobra Daytona Coupe 7,25 millió dollárt ért meg az új tulajdonosának.

Hans-Günther Zanch egyike a legelvetemültebb Rolls Royce-rajongóknak, saját múzeumot is létrehozott a márkának a németországi Mühlheimben. Most azonban úgy döntött, hogy a teljes kollekciót értékesíti - számol be róla a luxurylaunches.com.

Élre tör a Nissan az elektromos autók piacán

írta: B_K dátum: 2009. augusztus 3. 20:01:15
Címkék: nissan, leaf, elektromos, bemutató

Vasárnap mutatta be Leaf névre keresztelt modelljét a Nissan, mely az első teljesen elektromos meghajtású autó a piacon. A japán gyár a következő években az élre törne az elektromos járművek terén. A Leaf végsebessége 140 kilométer/óra, egy feltöltéssel pedig 160 kilométert tud megtenni - írja a CNN honlapja.

.