Kilenc új Harley jön 2010-ben

írta: B_K dátum: 2009. július 31. 21:01:39
Címkék: harley davidson, motor, bemutató

Kilenc új modellt dob a piacra jövőre a legendás amerikai motorgyártó, a Harley Davidson - írja a luxurylaunches.com. Ezzel a gyár 106 éves története során 2010 lesz a legtermékenyebb év.

Mini Ferrari, mini kulccsal

írta: B_K dátum: 2009. július 24. 20:01:33
Címkék: ferrari, modell, apró

Egy holland autómodellező fórum tagja készítette el a Ferrari F40-es 1:8-as kicsinyített változatát, melynek külön érdekessége, hogy a világ legkisebb Ferrari-kulcsa nyitja - írja a luxurylaunches.com.

Az Audi és a Lamborghini is növekvő eladásokkal számol 2010-re, ez pedig azt jelentheti, hogy a luxusautók piaca kilábalhat a második világháború óta legnagyobb válságából - írja a Bloomberg. A piacon már most vannak biztató jelek, azonban egyelőre csak óvatos fellendülésre számítanak a gyártók.

Tizenkét luxusautó évi 5,5 millióért

írta: B_K dátum: 2009. július 22. 20:31:08
Címkék: klub, luxus

A Vulcan Motor Club azoknak az autómániás amerikaiaknak kínál lehetőséget, akiknek nincs pénzük drága luxusautókra. A klub New York környékén működik, évi 28 800 dollárért bárki kipróbálhatja a felkínált 12 prémium kategóriás járművet - írja a luxurylaunches.com.

Golyóálló Bentley félmillió dollárért

írta: B_K dátum: 2009. július 14. 19:41:58
Címkék: bentley, golyóálló, biztonság

Sokan vannak oda a Bentley Continental Flying Spur-ért, melynek ára már alapesetben is borsos. Most azonban megjelent az autó golyóálló változata, mely egy AK-47-es géppisztoly golyójának is ellenáll. Az autó félmillió dollárba kerül egy német aukciós oldalon.

Ferrari-zenerendszer több mint ötmillióért

írta: B_K dátum: 2009. július 13. 20:01:59
Címkék: ferrari, zenerendszer

Az otthoni zenelejátszók piacára is betört a Ferrari Art.Engine nevű termékével, melyből összesen alig ezer darabot gyártottak, ezért kategóriájában a legexluzívabb. Ez az árán is meglátszik, forintban mérve több mint ötmilliót kell kicsengetni érte - írja a luxurylaunches.com.

Lotus sportkocsikkal újít az autókölcsönző

írta: mfor.hu szerk dátum: 2009. július 10. 20:16:24
Címkék: Lotus Elise SC, Hertz

Elbűvölő sárga Lotus Elise SC sportkocsikkal bővítette kínálatát a Hertz autókölcsönző olasz leányvállalata.

Bemutatták a Mercedes új limuzinját

írta: B_K dátum: 2009. július 8. 20:31:17
Címkék: mercedes, limuzin, bemutató

A közelmúltban a LimousinesWorld szaklapban mutatták be a Mercedes legújabb limuzinját, mely a szakemberek szerint tökéletesen alkalmas arra, hogy üzleti találkozókat, megbeszéléseket bonyolítsanak le benne, legnagyobb előnyeként a kényelmet emelik ki - írja a luxurylaunches.com.

Újabb bámulatos SLR McLarent mutattak be

írta: mfor.hu szerk dátum: 2009. július 6. 21:16:56
Címkék: Mercedes Benz SLR McLaren

Ezúttal a koreai autószalonon tűnt fel egy újabb SLR McLaren Mercedes, a sportautóban 5,5 literes motor dobog.

Az Aston Martinnal állt össze a Toyota, hogy elkészítse az IQ névre hallgató új kisautójának luxusváltozatát, ami több mint hatvan centiméterrel lesz rövidebb, mint a Mini Cooper. Az autót jórészt a japán gyár csinálja majd, az Aston Martin angliai üzemében pedig a bőrüléseket és a külső dizájnt teszik hozzá - írja a CNN internetes oldala.

.