A Vermont tájékoztatása szerint a Veritas RS III. kész arra, hogy bemutassák a nagyközönség előtt is - írja a luxurylaunches.com. A várva várt eseményre egy Hurlinghamban tartandó autókiállításon kerül sor.

Az elmúlt évtizedekben volt néhány autótípus, ami jelentősen megváltoztatta az emberek életét, viselkedését, illetve az autógyárak hosszútávú stratégiáit - olvasható a Forbes magazin cikkében. Ebbe a körbe tartoznak olyan szocialista "csodák", mint a Yugo vagy a Trabant, illetve olyan úttörők, mint a Toyota Prius.

A Chrysler, a Ford és a General Motors is jelentősen javított autói minőségén, de még mindig a Toyota a legjobb autó a J.D. Power and Associates felmérése szerint - olvasható a Forbes cikkében. A cég szakemberei azt vizsgálták, melyik autóra van a legkevesebb panasz az első három hónapban a vásárlás után.

60 millióért vihető a világ legdrágább városi terepjárója

írta: mfor.hu szerk dátum: 2009. június 23. 21:01:25
Címkék: suv

Amerikában nagy népszerűségnek örvendenek az SUV-k, melyeket magyarul talán városi terepjáróra lehetne lefordítani. A kategória legdrágább darabját most egy árverésen kínálják megvételre 300 ezer dollárért (60 millió forint), ez pedig a Spyker egy kezdeti modellje.

Béreljen Bugattit napi 25 ezer dollárért!

írta: mfor.hu szerk dátum: 2009. június 15. 22:41:26
Címkék: Bugatti

Azt eddig is tudtuk, hogy a Bugatti drága és ritka autó, de a legújabb hír sokakat letaglózott.

Eladják a Playboy-vezér egykori ultra-luxusautóit

írta: mfor.hu szerk dátum: 2009. június 12. 19:06:30
Címkék: Mercedes

Egy 1969-es és egy 1971-es Mercedes Benz 600 Pullman limuzint kínál eladásra egy új-zélandi gyűjtő. Az autók egykoron Hugh Heffner tulajdonában voltak, a maguk idejében luxusnak számítottak. A hírek szerint most 165 ezer dollárt érhet darabja.

Megjelentek az első képek és videó az új Bentleyről

írta: mfor.hu szerk dátum: 2009. június 11. 20:31:34
Címkék: Bentley

Nyilvánosságra hozta az első képeket és egy rövid videót legújabb modelljéről a Bentley, mely augusztusban tervezi piacra dobni az új luxuskocsit. Az új modell komoly verseny elé állíthatja a riválisokat, akiknek vélhetően minél gyorsabban alkalmazkodni kell majd a kihíváshoz.

.