A Chrysler, a Ford és a General Motors is jelentősen javított autói minőségén, de még mindig a Toyota a legjobb autó a J.D. Power and Associates felmérése szerint - olvasható a Forbes cikkében. A cég szakemberei azt vizsgálták, melyik autóra van a legkevesebb panasz az első három hónapban a vásárlás után.

60 millióért vihető a világ legdrágább városi terepjárója

írta: mfor.hu szerk dátum: 2009. június 23. 21:01:25
Címkék: suv

Amerikában nagy népszerűségnek örvendenek az SUV-k, melyeket magyarul talán városi terepjáróra lehetne lefordítani. A kategória legdrágább darabját most egy árverésen kínálják megvételre 300 ezer dollárért (60 millió forint), ez pedig a Spyker egy kezdeti modellje.

Béreljen Bugattit napi 25 ezer dollárért!

írta: mfor.hu szerk dátum: 2009. június 15. 22:41:26
Címkék: Bugatti

Azt eddig is tudtuk, hogy a Bugatti drága és ritka autó, de a legújabb hír sokakat letaglózott.

Eladják a Playboy-vezér egykori ultra-luxusautóit

írta: mfor.hu szerk dátum: 2009. június 12. 19:06:30
Címkék: Mercedes

Egy 1969-es és egy 1971-es Mercedes Benz 600 Pullman limuzint kínál eladásra egy új-zélandi gyűjtő. Az autók egykoron Hugh Heffner tulajdonában voltak, a maguk idejében luxusnak számítottak. A hírek szerint most 165 ezer dollárt érhet darabja.

Megjelentek az első képek és videó az új Bentleyről

írta: mfor.hu szerk dátum: 2009. június 11. 20:31:34
Címkék: Bentley

Nyilvánosságra hozta az első képeket és egy rövid videót legújabb modelljéről a Bentley, mely augusztusban tervezi piacra dobni az új luxuskocsit. Az új modell komoly verseny elé állíthatja a riválisokat, akiknek vélhetően minél gyorsabban alkalmazkodni kell majd a kihíváshoz.

Lassan úgy tűnik, véget ér a pénz nélküli autóvásárlók aranykora, ma már nem nagyon lehet 0 forinttal új autót elhozni a szalonból, pláne nem 120 hónapra elnyújtva. A válság miatt bekövetkezett piaci változások ugyan nem feltétlenül használnak az autóiparnak, azonban a vásárlói réteget talán felelősebb gondolkodásra késztetik. Néhányan ugyanis anno kvázi figyelmen kívül hagyták, hogy vásárlás után nem csak a törlesztő részleteket kell majd fizetni.

Megéri ma taxisnak lenni?

írta: Dormó Krisztián dátum: 2009. május 15. 05:29:59
Címkék: taxi, autó

Nincs munkája? Menjen taxisnak! Számtalanszor hangzott el ez a mondat a rendszerváltás környékén a munkaügyi központokban, és volt, aki meg is fogadta a tanácsot. Sokan persze a szerelem és a szabadságérzet miatt választották ezt a hivatást, amiből bizony ma már egyre nehezebb rendesen megélni, a belépési költségek pedig sokkal magasabbak, mint anno. Megéri belevágni?

1 2 3 4
.