Golyóálló Bentley félmillió dollárért

írta: B_K dátum: 2009. július 14. 19:41:58
Címkék: bentley, golyóálló, biztonság

Sokan vannak oda a Bentley Continental Flying Spur-ért, melynek ára már alapesetben is borsos. Most azonban megjelent az autó golyóálló változata, mely egy AK-47-es géppisztoly golyójának is ellenáll. Az autó félmillió dollárba kerül egy német aukciós oldalon.

Ferrari-zenerendszer több mint ötmillióért

írta: B_K dátum: 2009. július 13. 20:01:59
Címkék: ferrari, zenerendszer

Az otthoni zenelejátszók piacára is betört a Ferrari Art.Engine nevű termékével, melyből összesen alig ezer darabot gyártottak, ezért kategóriájában a legexluzívabb. Ez az árán is meglátszik, forintban mérve több mint ötmilliót kell kicsengetni érte - írja a luxurylaunches.com.

Lotus sportkocsikkal újít az autókölcsönző

írta: mfor.hu szerk dátum: 2009. július 10. 20:16:24
Címkék: Lotus Elise SC, Hertz

Elbűvölő sárga Lotus Elise SC sportkocsikkal bővítette kínálatát a Hertz autókölcsönző olasz leányvállalata.

Bemutatták a Mercedes új limuzinját

írta: B_K dátum: 2009. július 8. 20:31:17
Címkék: mercedes, limuzin, bemutató

A közelmúltban a LimousinesWorld szaklapban mutatták be a Mercedes legújabb limuzinját, mely a szakemberek szerint tökéletesen alkalmas arra, hogy üzleti találkozókat, megbeszéléseket bonyolítsanak le benne, legnagyobb előnyeként a kényelmet emelik ki - írja a luxurylaunches.com.

Újabb bámulatos SLR McLarent mutattak be

írta: mfor.hu szerk dátum: 2009. július 6. 21:16:56
Címkék: Mercedes Benz SLR McLaren

Ezúttal a koreai autószalonon tűnt fel egy újabb SLR McLaren Mercedes, a sportautóban 5,5 literes motor dobog.

Az Aston Martinnal állt össze a Toyota, hogy elkészítse az IQ névre hallgató új kisautójának luxusváltozatát, ami több mint hatvan centiméterrel lesz rövidebb, mint a Mini Cooper. Az autót jórészt a japán gyár csinálja majd, az Aston Martin angliai üzemében pedig a bőrüléseket és a külső dizájnt teszik hozzá - írja a CNN internetes oldala.

A Vermont tájékoztatása szerint a Veritas RS III. kész arra, hogy bemutassák a nagyközönség előtt is - írja a luxurylaunches.com. A várva várt eseményre egy Hurlinghamban tartandó autókiállításon kerül sor.

Az elmúlt évtizedekben volt néhány autótípus, ami jelentősen megváltoztatta az emberek életét, viselkedését, illetve az autógyárak hosszútávú stratégiáit - olvasható a Forbes magazin cikkében. Ebbe a körbe tartoznak olyan szocialista "csodák", mint a Yugo vagy a Trabant, illetve olyan úttörők, mint a Toyota Prius.

1 2 3 4
.