Luxushibriddel hódítana a Lexus

írta: mfor.hu szerk dátum: 2009. augusztus 26. 21:01:52
Címkék: lexus, hibrid

Ugyan eddig a hibrid kocsik esetében a lelkes vevők számára elegendő volt az bizonygatni, hogy a használatával megvédik a földet, illetve kevésbé benzinfaló, mint a hagyományos járművek, a jövőben komoly fordulat várható. A Lexus legalábbis a luxusszegmensnek ezt a területét is szeretné minél nagyobb mértékben meghódítani.

Új árverési csúcs született Pebble Beachben, ahol a Mecum Auctions rendezésében sikeresen adtak túl egy legendás járművön. A Shelby Cobra Daytona Coupe 7,25 millió dollárt ért meg az új tulajdonosának.

Hans-Günther Zanch egyike a legelvetemültebb Rolls Royce-rajongóknak, saját múzeumot is létrehozott a márkának a németországi Mühlheimben. Most azonban úgy döntött, hogy a teljes kollekciót értékesíti - számol be róla a luxurylaunches.com.

Élre tör a Nissan az elektromos autók piacán

írta: B_K dátum: 2009. augusztus 3. 20:01:15
Címkék: nissan, leaf, elektromos, bemutató

Vasárnap mutatta be Leaf névre keresztelt modelljét a Nissan, mely az első teljesen elektromos meghajtású autó a piacon. A japán gyár a következő években az élre törne az elektromos járművek terén. A Leaf végsebessége 140 kilométer/óra, egy feltöltéssel pedig 160 kilométert tud megtenni - írja a CNN honlapja.

Kilenc új Harley jön 2010-ben

írta: B_K dátum: 2009. július 31. 21:01:39
Címkék: harley davidson, motor, bemutató

Kilenc új modellt dob a piacra jövőre a legendás amerikai motorgyártó, a Harley Davidson - írja a luxurylaunches.com. Ezzel a gyár 106 éves története során 2010 lesz a legtermékenyebb év.

Mini Ferrari, mini kulccsal

írta: B_K dátum: 2009. július 24. 20:01:33
Címkék: ferrari, modell, apró

Egy holland autómodellező fórum tagja készítette el a Ferrari F40-es 1:8-as kicsinyített változatát, melynek külön érdekessége, hogy a világ legkisebb Ferrari-kulcsa nyitja - írja a luxurylaunches.com.

Az Audi és a Lamborghini is növekvő eladásokkal számol 2010-re, ez pedig azt jelentheti, hogy a luxusautók piaca kilábalhat a második világháború óta legnagyobb válságából - írja a Bloomberg. A piacon már most vannak biztató jelek, azonban egyelőre csak óvatos fellendülésre számítanak a gyártók.

Tizenkét luxusautó évi 5,5 millióért

írta: B_K dátum: 2009. július 22. 20:31:08
Címkék: klub, luxus

A Vulcan Motor Club azoknak az autómániás amerikaiaknak kínál lehetőséget, akiknek nincs pénzük drága luxusautókra. A klub New York környékén működik, évi 28 800 dollárért bárki kipróbálhatja a felkínált 12 prémium kategóriás járművet - írja a luxurylaunches.com.

1 2 3 4
.