Szerző: mfor.hu szerk

Van jövője a gázüzemű autónak

írta: mfor.hu szerk dátum: 2009. november 29. 06:51:59
Címkék: skoda, lpg

A gazdasági válság az autókereskedelemben ugyan a Skoda duál modellek vevői célcsoportját érintette a legsúlyosabban, a márkaimportőr szerint azonban sikernek nevezhető a benzin-gáz vegyes üzemű Skodák Magyarországon futó programja, amelynek felkarolását a Skoda gyár is tervezi.

1 millió dollárt érő Batmobile

írta: mfor.hu szerk dátum: 2009. október 1. 21:11:59
Címkék: lincoln continental, batmobile

Egy svéd autófanatikus többéves munkájának köszönhetően elkészült Batmobile másolat becslések szerint egymillió dollárt kóstálhat.

Bárki bérelhet luxusautót, aki elmúlt 25 éves, legalább egyéves járművezetői engedéllyel rendelkezik és nem sajnálja a napi több tíz- vagy éppen százezres díjat egy-egy elegáns, csúcskategóriás autó kölcsönzésére, írja a Napi Gazdaság.

Jön az új Volkswagen: 670 kilométer tíz liter gázolajból

írta: mfor.hu szerk dátum: 2009. szeptember 22. 10:06:59
Címkék: vw l1

Eredetileg hét évvel ezelőtt mutatkozott be a Volkswagen egyliteres autója, melyből a mai napig nem lett szériagyártású modell. Frankfurtban azonban debütált az L1 második generációja, amely ugyan inkább másfél literes fogyasztással kecsegtet, ám elődjénél lényegesen közelebb áll a megvalósuláshoz.

Crossoverek ássák a konkurensek sírját

írta: mfor.hu szerk dátum: 2009. szeptember 20. 14:01:59
Címkék: crossover, suv

A gazdasági válság úgy tűnik az autóvásárlási szokásokat is átszabja, legalábbis ami a családos vásárlók szempontjait illeti. A különböző funkcióval bíró autók helyett a minél többet egy modellbe sűrítők kerülnek előtérbe, azzal a kitétellel, hogy lehetőleg gazdaságos legyen a kocsi üzemeltetése.

Az Alfa Romeo új üzemanyag-takarékos autóval rukkol ki, melyet az érdeklődők a Frankfurti Autószalonon ismerhetik meg. A Quadrifoglio Verde 170 lóerős lesz, és öt liter alatti fogyasztással számolhatnak a vásárlók.

Az őszi autós seregszemlék az üzemanyagtakarékosság jegyében telhetnek, a VW több új alacsony fogyasztású modellt is bemutat, melyek immár közelítik a száz kilométerenkénti 3 literes fogyasztást.

Luxushibriddel hódítana a Lexus

írta: mfor.hu szerk dátum: 2009. augusztus 26. 21:01:52
Címkék: lexus, hibrid

Ugyan eddig a hibrid kocsik esetében a lelkes vevők számára elegendő volt az bizonygatni, hogy a használatával megvédik a földet, illetve kevésbé benzinfaló, mint a hagyományos járművek, a jövőben komoly fordulat várható. A Lexus legalábbis a luxusszegmensnek ezt a területét is szeretné minél nagyobb mértékben meghódítani.

1 2 3
.