Bond-fíling napi 200, Rolls-Royce Phantom napi 487 ezerért

írta: mfor.hu szerk dátum: 2009. szeptember 22. 14:46:59
Címkék: luxusautó, autóbérlés

Bárki bérelhet luxusautót, aki elmúlt 25 éves, legalább egyéves járművezetői engedéllyel rendelkezik és nem sajnálja a napi több tíz- vagy éppen százezres díjat egy-egy elegáns, csúcskategóriás autó kölcsönzésére, írja a Napi Gazdaság.

A Casino Royale című filmben James Bond pókeren nyerte el a főgonosz, Alex Dimitrios Aston Martin DB5-ösét. A Bond-rajongók 250 ezer forintos napi bérleti díjért Magyarországon is átélhetik azt az élményt, amelyet egy DB-szériás Aston Martin nyújthat az utakon. Luxuskategóriás sportautók és limuzinok bérbe adásával ugyanis több cég is foglalkozik, igaz, a bérleti díj mellett nem árt, ha néhány millió forint készpénzt is magunkkal viszünk a kölcsönzőcéghez. Talán a legextrémebb születésnapi ajándékként az Élményajándékok elnevezésű portálon keresztül megrendelve lehetőség van egy Ferrari Spider Cabrióval 300 ezer forintos napi díjért furikázni.

hirdetés
A luxusjárművek kölcsönzésével foglalkozó cégek ajánlatai közül a legborsosabb árra a Global Leasing Kft. weboldalán bukkantunk: itt a Rolls-Royce Phantom V-ért 487 500 forint napi díjat számláznak. Akinek a hétmillió forintos kaució mellett maradt még egy kis költőpénze, az óránként nettó 50 ezer forintért sofőrt is kaphat, vagy akár egy egész hétre, hónapra is kibérelheti az autót, igaz, ezért már közel 3 millió, illetve majd 9 millió forintot kell fizetni. A különleges igényeket szem előtt tartva a cég páncélozott A8-ast is kínál ügyfeleinek, bár ennek a kategóriának a bérleti díját nem tünteti fel weboldalán. Az Audi sportautói már viszonylag elérhető áron kölcsönözhetők a Planet Exclusive Rentnél: az S6-os és az S8-as 50, illetve 60 ezerért vihető el egy-egy napra, a heti bérleti díj azonban ezeknél a járműveknél is eléri a negyedmilliós összeget. A társaság valamennyi autója kétmillió forintos letéttel kölcsönözhető. Az autópark legmegkapóbb darabja a Ferrari F430-as, amely egy hétvégi luxuskirándulás költségeit 750 ezer forinttal fejeli meg, írja a Napi.

hozzászólások
.