Címke: juttatások

Nem csak a válság az oka, hogy manapság sok állásbörzén a korábbiaknál kevesebb cég jelenik meg ajánlatával. Az utóbbi években ugyanis túl sok lett az ilyen típusú rendezvényekből. Andrási Mónika, a Budapesti Corvinus Egyetem Karrier Irodájának programigazgatója szerint át kell gondolni a szükségleteket, és ennek megfelelően kell megszervezni a jövőben ezeket az eseményeket.

Alaposan felbolydult sok cég belső élete a válság begyűrűzésével. Számos helyen kényszerültek létszámleépítésre, de ahol nem, ott is igyekeznek visszafogni a kiadásokat, ami a munkabért és a hozzá kapcsolódó juttatásokat egyaránt érintheti. Hol lehet gyorsan megfogni az ilyen jellegű kiadásokat, mik a tapasztalatok?

Cafeteria, mint bőségszaru – mit válasszunk?

írta: Tóth Irén dátum: 2009. január 28. 05:29:59
Címkék: cafeteria, munkahely, juttatások

Noha a válság miatt vélhetően idén sokaknak ismeretlen fogalom lesz a bónusz, illetve a bőséges béren kívüli juttatási rendszerből való választási lehetőség, sok nagyvállalatnál még mindig számos ilyen lehetőséggel kényeztetik az ott dolgozókat, ami mindkét félnek optimális: kevesebb (vagy semmi) adót nem kell fizetni egyes elemek után, illetve könnyebben lehet ilyen jellegű juttatásokat igényelni. Választani azonban nem mindig könnyű.

Olvasói sarok
[ 2009-03-30 ] Van értelme a szombati munkanapnak? - arató márk
"Kedves Irén! Teljesen egyetértek az írásával. Emell..."
[ 2009-02-11 ] Illemkódex konferenciákra - supahstar*
"Konferencián az otthagyott somlói galuskás tálak ellop..."
[ 2009-02-11 ] Mik a jó értekezlet titkai? - supahstar*
"Az enyém 3 órára is, bár az első 10 után már csukva va..."
További témák »
berkalkulator az mforon
.