hozzászólások

Van értelme a szombati munkanapnak?

A teljes cikk ezen a linken található: Van értelme a szombati munkanapnak?
Évek óta rendszeres, hogy egyes ünnepeknél „ajándékba” adott szabadnapokat valamelyik szombaton kell ledolgozni. A tapasztalatok szerint azonban különösen az irodai-üzleti szektorban szombaton még a fű sem nő, aki teheti nem megy be, vagy éppen a lehető legkisebb energia befektetéssel igyekszik megúszni a munkás hétvégét. Hogyan lehet túlélni a szombati munkanapot?

2012. június 24. 10:13:51

A munkanap értelme a szervezéstől függ

"Van értelme a szombati munkanapnak?" kérdésre a válaszom, hogy igen, ha az helyesen van megszervezve. A munkanap lehet szombat, vagy hétfő, teljesen mindegy, ha nincs jó megszervezve semmit nem ér, csak növeli az általános költségeket. Ezzel szemben egy jó megszervezett szombati munkanap hasznosabb lehet, mint a hét összes többi napja együtt.

DR. G. Tóth Károly

2012. január 5. 15:53:56

Szerencsére még nem volt ilyenben részem, hogy szombaton is dolgozzak!De csak azért mert volt 1 hivatalos szabadnap és ezt bepótolni ugyancsak szabadnapon nemlátom értelmét! Legtöbb esetben duplán kéne fizessék ha már szerintük be kell menni dolgozni.

szerkesztve: Cvonline.hu 2012. január 5. 15:54:18
2009. március 30. 23:26:40

Kedves Irén!

Teljesen egyetértek az írásával. Emellett engedje meg, hogy egy lehetséges módra felhívjam figyelmét (és a tisztelt Olvasókét is), hogyan lehet határozott igennel válaszolni a címben feltett kérdésre- mi legalábbis igy tettünk.
A szombati munkanapra hirdettük meg egyik önkéntes akciónkat cégünk SAPlings programján belül, melynek keretében Budapesten és környékén négy helyszínen járultunk hozzá a környezetünk szebbé tételéhez. Ennek során kollégáim Dobogókőn szemetet szedtek, Pilisborosjenőn turistautat tisztítottak, Sas-hegyen kerítést javítottak (ezen én is részt vettem), valamint egy óbudai óvodánál teraszt festettek.

A nap szépen sütött - és jó volt ismét tenni valamit a környezetünkért. Remélem minél többen fogják átérezni az önkéntes adás lélekmelegítő tudatát, higgyék el, máskor is vágyni fognak rá!


Hű olvasója
Arató Márk

Olvasói sarok
[ 2009-03-30 ] Van értelme a szombati munkanapnak? - arató márk
"Kedves Irén! Teljesen egyetértek az írásával. Emell..."
[ 2009-02-11 ] Illemkódex konferenciákra - supahstar*
"Konferencián az otthagyott somlói galuskás tálak ellop..."
[ 2009-02-11 ] Mik a jó értekezlet titkai? - supahstar*
"Az enyém 3 órára is, bár az első 10 után már csukva va..."
További témák »
.